O nama

Zara nekretnine d.o.o. je tijekom svoj dugogodišnjeg postojanja, počevši od 2004. kao agencija za posredovanje u prometnu nekretnina, pa sve do danas, izrasla u uspješnu tvrtku koja pruža cjelovitu uslugu u segmentu poslovanja nekretninama.

Naša vizija bila je prerasti u tvrtku koja objedinjuje sve korake procesa kupoprodaje ili najma fokusirajući se na zadovoljstvo krajnjeg korisnika, kupca.

Pronalazak i odabir lokacije, objedinjavanje zemljišta, analiza isplativosti te ishođenje dozvola samo su dio usluga koje nudimo našim klijentima. Kompletan proces prati projektni menadžment, a kao završne usluge u ponudi imamo prodaju, najam i upravljanje nekretninama.

Aktivno sudjelujemo u investicijama, a specijalizirali smo se za pronalazak stambenih i poslovnih nekretnina na najboljim lokacijama u Zadru.

Osim atraktivnih projekata u kojima sudjelujemo te nekretnina koje imamo na prodaju, također zastupamo i poslovne prostore na atraktivnim lokacijama unutar Zadarske županije.

Smatramo kako su jasno postavljena vizija, precizno provedena strategija ka ostvarenju ciljeva te praćenje potreba i želja klijenata ključevi našeg postignutog uspjeha.

Kontaktiraj nas

Usluge

 • 1
  Posredovanje u kupnji/prodaji ili najmu stambenih i poslovnih nekretnina

  Zara nekretnine je licencirana agencija za nekretnine sa iskustvom i tradicijom poslovanja od 2004. godine koja se s vremenom specijalizirala na stambene i poslovne nekretnine na najboljim lokacijama u Zadru sa naglaskom na projektima. Klijentima je osigurana usluga prijenosa vlasništva, posjeda, komunalija na ime novog vlasnika ili korisnika.

 • 2
  Analiza iskoristivosti zemljišta

  Analiza iskoristivosti zemljišta se odnosi na detaljnu provjeru uvjeta gradnje na građevinskom zemljištu kako bi se postigla njegova maksimalna iskoristivosti i komercijalizacija.

  Stručni tim zadužen za analizu iskoristivosti zemljišta odrađuje detaljan pregled vlasničkih listova, katastarskih prerisa, usklađenosti površina u katastru i gruntovnici, a sve popraćeno sa grafičkim i tekstualnim prikazom iz važećeg plana pojedinog područja.

  Uz navedeno klijentu se može prezentirati i idejna rješenja za svaku odabranu lokaciju.

  Kvalitetna Analiza iskoristivosti zemljišta je vlasnicima/prodavateljima neophodna kako bi dobili uvid što se na zemljištu može sagraditi, jer taj podatak utječe na vrijednost zemljišta odnosno cijenu koju mogu postići na tržištu.

 • 3
  Investicijski konzalting

  Ako ste u potrazi za odgovarajućim investicijskim ili razvojnim projektom slobodno nas kontaktirajte da Vam prezentiramo trenutnu ponudu. Ukoliko trenutna ponuda ne bude odgovarala Vašim željama rado ćemo Vam razviti projekt, a sve uz pružanje cjelokupnog pravnog i financijskog savjetovanje kao i obavljanje svih administrativnih poslova koji se pokažu u procesu.

 • 4
  Upravljanje i održavanje stambenih zgrada

  Kako bismo zaokružili cjelokupnu uslugu u segmentu poslovanja s nekretninama, od 2010. godine nudimo uslugu Upravljanje i održavanje stambenih zgrada te danas upravljamo s više od 100 stambenih zgrada od kojih svaka zgrada ima svoj račun, a svakom suvlasniku je omogućen, putem šifre, pristup stanju i prometu po računu zgrade, te sudjelovanje i uvid u svim aktivnostima na zgradi.

  Uslugu nadopunjuje i vlastiti odjel za čišćenje, a uz kooperante nudimo održavanje svih zajedničkih dijelova stambene zgrade.

Osnovni podatci


Naziv i skraćeni naziv tvrtke – Zara nekretnine d.o.o. za posredovanje, upravljanje nekretninama i djelatnosti turističke agencije / Zara nekretnine d.o.o.
Sjedište tvrtke – Zrinsko-Frankopanska 38, 23000 Zadar
Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar – Trgovački sud u Zadru
Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar – MBS 110023644
Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva – 20.000,00 kn, uplaćeno u cijelosti
Uprava društva – Baković Milan
Poslovni račun – 2360000-1102152000, Zagrebačka banka d.d.